Farma

Poštovani,
Ovom prilikom Vas obavještavamo da su Ivanečki vitezovi s svojom povijesnom postrojbom Vitezova ivanovca sudjelovali na Tv show-u – FARMA što je bilo emitirano 14. studenog 2015. na Novoj TV, poslije 21.00 sati.
Realizacija je ostvarena temeljem Poziva produkcije Nove TV-Farma.
Čast i zadovoljstvo se je bilo odazvati Pozivu uzimajući u obzir što je odabir iz cijele Hrvatske baš pripao našoj udruzi koja se za isto dugotrajno i temeljito pripremala u cilju kvalitetne realizacije.
Pozivamo Vas da pogledate kako su se naši vitezovi borili i plesali i samim time na jedan specifičan i kvalitetan način promovirali naš Grad i udrugu te prenijeli povijesne spoznaje na globalnoj razini.
Sudjelovali su: Ivana Matić, Lucija Šavor, Vesna Jagetić, Mateo Mudri, Tomislav Vedak, Tomislav Petrinjak i Tomislav Jagetić Daraboš.
Ujedno zahvaljujemo cijeloj produkciji na prepoznavanju rada naše udruge, snimateljima na lijepim kadrovima, a posebna zahvala na kvalitetnoj suradnji gospođi Ani Pedjo!
Boris Jagetić Daraboš
Predsjednik udruge

Foto produkcija: Nova TV-Farma, link https://web.facebook.com/FarmaHR

0 Komentara

Komentari RSS

Ostavi komentar

Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>